Styrelsemöte 4 mars 2017 Protokoll + Anmäl dig till årsmötet!

Hej igen!

Styrelsen träffades som vanligt i Psykologförbundets lokaler i lördags. Vi diskuterade främst det stundande årsmötet 31 mars kl:16.00 sal 24 i Stockholm (Waterfront Conferens) som jag tidigare informerat om. Men vi var också glada att få välkomna några nya adjungerande studeranderepresentanter i styrelsen. Men gladast var vi nog ändå för att våra debattartiklar fått genomslag i media på ett mycket positivt sätt!!!

Jag hoppas att få träffa många av er medlemmar på årsmötet. Anmäl gärna att du kommer till mig så ser jag till att det finns fika så det räcker. Enklast är nog att maila mig på  piafaller@gmail.com. Självklart är du välkommen även om du inte anmält.

Nedan bifogar jag protokollet. Passar på att önska er en varm och behaglig vår.

SKPF styrelsemöte- 170304 tulpaner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.