Protokoll styrelsemöte 171029 och liten rapport från studiedagarna

Hej igen!

– Nu har vi haft styrelsemöte! Som vanligt lika roligt att vara en del av en engagerad samling kompetenta personer. Läs gärna protokollet som är länkat här nedanför.

Vi har också haft årets studiedagar som Linda Gjertsson och Lisa Bäckman så förtjänstfullt arrangerade med en sidekick i form av Eva Hedenstedt. Det var två intressanta dagar som belyste kulturell psykologi. Jag tror de flesta som deltog utökade och fördjupade kunskaper. Jag själv blev återigen påmind om att de flesta test och skattningar vi använder har amerikanska normer, populationen är dessutom ofta medelklass och många gånger manliga psykologstudenter eller värnpliktiga! Bifogar några bilder och rekommenderar varmt Agnes Botonds bok Kulturell psykologi.

SKPF Protokoll styrelsemöte 171029

Med vänlig novemberhälsning Pia Faller sekreterare

MariaSundvall Maria Sundvall, vuxenpsykiatriker vid Transkulturellt Centrum, avslutar sin föreläsning om kvinnor situation med frågestund.

 

Agnes Som föreläsare var Agnes initierad och rolig att lyssna på. Ser fram emot att läsa boken!

föreläsningAgnes Gruppen var engagerad och ställde frågor och kom med reflektioner båda dagarna.

LindaLisaOAgnes Till vänster Lisa Bäckman, styrelsemledamot i SKPF, i mitten Agnes Botond glad föreläsare och till höger Linda Gjertsson, kassör i SKPF.

IntygKulturmöten Slutligen fick alla som deltagit varsitt fint intyg att lägga till sina övriga meriter!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.